SIMON DE VOGEL TRAITEUR

SIMON DE VOGEL TRAITEUR Voor de restaurantbeleving thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Simon de Vogel Traiteur. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 18:06 De broodjes waren heerlijk maar 1 uur moeten wachten vond ik toch wel een tikkeltje te lang.
27 jul 2022 om 22:42 We hebben bijzonder lekker grgeten
22 jul 2022 om 20:44 Eten kwam half uur te laat en was niet erg bijzonder. Wij zullen hier niet meer bestellen
15 jul 2022 om 20:07 First order at this restaurant. The food was really well prepared and we enjoyed it. On time delivery was also a positive experience. Overall delicious food and delivered as promised . Excellent.
14 jul 2022 om 22:13 Top
5 jul 2022 om 20:17 Eten was fenomenaal. Helaas wel het drinken vergeten bij de bestelling.
3 jul 2022 om 10:51 Quick delivery and quality food.
30 jun 2022 om 19:59 Was iets te laat maar was niet erg omdat de paella zeer lekker was en het was tenslotte pest weer . Groeten Frits de Boer
29 jun 2022 om 9:22 De portie lasagne was erg karig! De gazpacho soep nog niet geprobeerd!
28 jun 2022 om 19:46 De vitello tonato is heerlijk maar voorheen kregen we er nog wel eens stokbroodje bij. De prijs is zo wel hoog voor 1 bakje.
27 jun 2022 om 22:46 Uitstekend!!
26 jun 2022 om 21:15 Heerlijk smaakvol eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!